Celler 

descripcio celler

 • Mas Martinet
  Mas Martinet

  Mas Martinet és la mare de tots els projectes de la família. Creada al 1986, juntament amb altres aventurers que van començar al Priorat la idea dels "Clos", ha estat el punt angular on la família Pérez al complert ha estat partícep. Pares i mares, avis i àvies, fills i filles, cosins i cosines, tiets i tietes, nebots i nebodes... tothom va colaborar en la instal·lació, la plantació, les feines de la vinya, del celler, les embotellades i etiquetades, els viatges per vendre les primeres anyades i totes les altres feines que es requerien per iniciar el projecte. Des del 2001 dirigit per la Sara Pérez, tots els vins són ecològics des de l'anyada 2006.

  www.masmartinet.com

 • Venus la Universal
  Venus la Universal

  Parlar de Venus la Universal és parlar del projecte més personal de la Sara Pérez i el René Barbier (4a generació), que es va sumar a aquest projecte l'any 2004. Iniciat l’any 1999, és l'únic projecte de la família en aquest territori tant exclusiu que és la DO Montsant. Un dels pilars de Venus és la vinya pròpia, situada en un enclau únic envoltat de l'hort i els animals que formen part de l'agroecologia casolana, i l'ecoconstrucció de la casa, el celler, la sala de visites i la caseta de les gallines. Però l'altre pilar on es recolza són els viticultors locals que formen part de la "família Venus”.

  www.venuslauniversal.com

 • Cims de Porrera
  Cims de Porrera

  Al 1996, Cims de Porrera neix de la preocupació per l'abandonament de la vinya centenària i autòctona de Porrera (Carinyena i Garnatxa) que creix en sòls de pissarra, a una alçada entre 350-600 metres, un desnivell en pendents d'un 40-50% i una producció mitjana de 300-500 gr. de raïm per planta. Les difícils condicions de treball, junt amb la baixa rendibilitat econòmica que obtenien els viticultors, van fer que la gent del poble anessin abandonant aquelles vinyes. La iniciativa per la recuperació d'aquestes i l'aposta per vins d'alta qualitat es posi en marxa junt amb els socis de la Cooperativa del poble, a qui Cims de Porrera els compra el raïm. El resultat de la feina de la Família Pérez i dels viticultors que durant generacions han treballat d'aquelles terres, és Cims de Porrera "CLÀSSIC": un camí de reconeixement cap al que nosaltres entenem per "la pròpia expressió del Priorat".

 • Les Cousins
  Les Cousins

  LES COUSINS MARC & ADRIÀ és un projecte situat al poble de Porrera i creat per dos cosins de la mateixa edat que han compartit des de petits experiències, amics i feina. Una manera d'entendre la vida que intenten transmetre a través dels seus vins. Una cerca de diferents emocions que ells intenten retenir en cada ampolla. Un vi, un moment.

 • Sara & René
  Sara & René

  L’any 2001, en René Barbier, va tenir l’oportunitat de comprar una petita parcel·la de vinya vella de coster, Els Bellvisos, abandonada, fascinant, emplaçada enmig d’un alzinar costerut, espectacular…  Fou en el mateix moment en què va entrar a la seva vida, la Sara Pérez.

  Vam recuperar aquesta vinya, racó irreductible on es podia plantejar un vi en equilibri amb l’entorn i un projecte on les necessitats d’intervenció estiguessin d’acord amb la nostra filosofia de vida: un projecte ecològic i sostenible on poguéssim tancar el el cercle de la vida.

 • La Vinya del Vuit
  La Vinya del Vuit

  Aquest projecte es va fundar l'any 2001 quan 8 amics: Sara Pérez, René Barbier (IV), Nuria Pérez, Ester Nin, Montse Mateos, Iban Foix, Julian Basté i Philippe Thévenon van comprar una vinya de Carinyena vella amb alguns ceps de Garnatxa i la van recuperar.

  Més informació

 • Vinyes del Tiet Pere
  Vinyes del Tiet Pere

  Darrera d'aquest projecte hi ha el vallenc i filòsof Oriol Pérez de Tudela i la seva companya Mercè Salvat, juntament amb en René Barbier Meyer i la Sara Pérez Ovejero de Venus la Universal, Mas Martinet Viticultors, Clos Mogador... La vinya és propietat de l'alcalde de Vilabella, el viticultor Joan Maria Sanahuja. Els promotors d'aquest nou vi diuen que "les vinyes que van resistir l'anonimat i el pas de les dècades són avui una joia amb que experimentar". De fet, afirmen que s'han fixat en el cartoixà vermell com "una oportunitat per investigar i per descobrir elements de tipicitat regional".

 • Sindicat de la Figuera
  Sindicat de la Figuera

No hi ha productes en aquesta categoria