Cims de Porrera 

Al 1996, Cims de Porrera neix de la preocupació per l'abandonament de la vinya centenària i autòctona de Porrera (Carinyena i Garnatxa) que creix en sòls de pissarra, a una alçada entre 350-600 metres, un desnivell en pendents d'un 40-50% i una producció mitjana de 300-500 gr. de raïm per planta. Les difícils condicions de treball, junt amb la baixa rendibilitat econòmica que obtenien els viticultors, van fer que la gent del poble anessin abandonant aquelles vinyes. La iniciativa per la recuperació d'aquestes i l'aposta per vins d'alta qualitat es posi en marxa junt amb els socis de la Cooperativa del poble, a qui Cims de Porrera els compra el raïm. El resultat de la feina de la Família Pérez i dels viticultors que durant generacions han treballat d'aquelles terres, és Cims de Porrera "CLÀSSIC": un camí de reconeixement cap al que nosaltres entenem per "la pròpia expressió del Priorat".