Clos Martinet 2001 37cl Venda

Clos Martinet 2001 37cl

Només online
MMCL01375
Nou producte

64,46 €

Impostos inclosos
1.1 kg
Enviament: 1 a 3 setmanes
In Stock

- +

 
Més informació

El Clos Martinet prové exclusivament cada any de les parcel·les de la finca del Mas d’en Martinet, situada a la zona dels vins de vila de Gratallops. El sòl de llicorella i les diferents exposicions de la vinya li confereixen la tipicitat de finca any rere any.

En el decurs dels últims anys hem anat augmentant les varietats locals: Garnatxa negra, Carinyena i Garnatxa peluda perquè estem convençuts que són les que expressen millor la tipicitat del terrer del Priorat. No obstant seguim mantenint el Sirà, el Merlot i el Cabernet Sauvignon com a homenatge a la gran feina que van fer pioners com el Josep Lluís Pérez. Treballem amb llevats indígenes, i hem anat abandonant tot allò que en els principis ens motivava al coneixement tècnic del raïm i del vi, per donar pas a un diàleg amb la natura, en el camí de mostrar-vos l’expressió pura de la finca de Clos Martinet.

Una anyada marcada per les altes temperatures de les nits del mes d'agost, que van causar una ràpida maduració de les varietats de cicle curt, donant graus alcohòlics alts i maduració primerenca. A mitjans de setembre, però van baixar les temperatures i la verema es va començar a dilatar... permetent excel·lents maduracions en les varietats de cicle més llarg. Sense cap mena de dubte, una de les millors anyades d'aquests darrers anys.

 
Ubicació de la finca

 
Fotos

 
Vídeo finca