Clos Martinet 1992 Venda

Clos Martinet 1992

Només online
MMCL92
Nou producte

206,61 €

Impostos inclosos
1.8 kg
Enviament: 1 a 3 setmanes
In Stock

- +

 
Més informació

El Clos Martinet prové exclusivament cada any de les parcel·les de la finca del Mas d’en Martinet, situada a la zona dels vins de vila de Gratallops. El sòl de llicorella i les diferents exposicions de la vinya li confereixen la tipicitat de finca any rere any.

En el decurs dels últims anys hem anat augmentant les varietats locals: Garnatxa negra, Carinyena i Garnatxa peluda perquè estem convençuts que són les que expressen millor la tipicitat del terrer del Priorat. No obstant seguim mantenint el Sirà, el Merlot i el Cabernet Sauvignon com a homenatge a la gran feina que van fer pioners com el Josep Lluís Pérez. Treballem amb llevats indígenes, i hem anat abandonant tot allò que en els principis ens motivava al coneixement tècnic del raïm i del vi, per donar pas a un diàleg amb la natura, en el camí de mostrar-vos l’expressió pura de la finca de Clos Martinet.

El 1992 va ser un any molt plujós al Priorat, sobretot els mesos d'estiu. Les plujes de juny i juliol van permetre el bon funcionament de la planta i la síntesi de sucres i polifenols. Però l'aigua que va caure durant el mes de setembre i part d'octubre, possiblement va diluir una mica l'extracte aconseguit el mes anterior i va causar alguns problemes, com la Botrytis cinerea. De totes formes parlem d'una anyada con gran potencial d'envelliment. 

 
Fotos

 
Vídeo finca
 
Ubicació de la finca