Clos Martinet 2005 Venda

Clos Martinet 2005

Només online
MMCL05
Nou producte

103,31 €

Impostos inclosos
1.8 kg
Enviament: 1 a 3 setmanes
In Stock

- +

 
Més informació

El Clos Martinet prové exclusivament cada any de les parcel·les de la finca del Mas d’en Martinet, situada a la zona dels vins de vila de Gratallops. El sòl de llicorella i les diferents exposicions de la vinya li confereixen la tipicitat de finca any rere any.

En el decurs dels últims anys hem anat augmentant les varietats locals: Garnatxa negra, Carinyena i Garnatxa peluda perquè estem convençuts que són les que expressen millor la tipicitat del terrer del Priorat. No obstant seguim mantenint el Sirà, el Merlot i el Cabernet Sauvignon com a homenatge a la gran feina que van fer pioners com el Josep Lluís Pérez. Treballem amb llevats indígenes, i hem anat abandonant tot allò que en els principis ens motivava al coneixement tècnic del raïm i del vi, per donar pas a un diàleg amb la natura, en el camí de mostrar-vos l’expressió pura de la finca de Clos Martinet.

Es comença la verema els últims dies d'agost, com cada any, amb calors desmesurades, i graus probables (pels núvols!), al voltant de 15,5%. Però, també com de costum, a primers de setembre les temperatures van començar a baixar i a ploure alguna gota... fet que va estabilitzar les ràpides maduracions del raïm. Així, finalment es va poder veremar les parcel·les en un bon moment de maduresa de la fruita.

 
Ubicació de la finca

 
Fotos

 
Vídeo finca