El Clos Martinet prové exclusivament cada any de les parcel·les de la finca del Mas d’en Martinet, situada a la zona dels vins de vila de Gratallops. El sòl de llicorella i les diferents exposicions de la vinya li confereixen la tipicitat de finca any rere any.
En el decurs dels últims anys hem anat augmentant les varietats locals: Garnatxa negra, Carinyena i Garnatxa peluda perquè estem convençuts que són les que expressen millor la tipicitat del terrer del Priorat. No obstant seguim mantenint el Sirà, el Merlot i el Cabernet Sauvignon com a homenatge a la gran feina que van fer pioners com el Josep Lluís Pérez. Treballem amb llevats indígenes, i hem anat abandonant tot allò que en els principis ens motivava al coneixement tècnic del raïm i del vi, per donar pas a un diàleg amb la natura, en el camí de mostrar-vos l’expressió pura de la finca de Clos Martinet.
Es comença la verema els últims dies d'agost, com cada any, amb calors desmesurades, i graus probables (pels núvols!), al voltant de 15,5%. Però, també com de costum, a primers de setembre les temperatures van començar a baixar i a ploure alguna gota... fet que va estabilitzar les ràpides maduracions del raïm. Així, finalment es va poder veremar les parcel·les en un bon moment de maduresa de la fruita.