Sagesse 2017 Venda

Sagesse 2019

"Savoir douter hi ha la moitié de la sagesse" són els primeres línies de l'etiqueta (saber
dubtar és la meitat de la saviesa). Per a moments compartits amb les persones que ens fan millors.

Més detalles

Només online
LCSA19
Nou producte

21,07 €

Impostos inclosos
1.8 kg
Enviament: 1 a 3 setmanes
In Stock

- +

 
Més informació

LES COUSINS MARC & ADRIÀ és un projecte Situat al poble de Porrera i creat per dos cosins de la mateixa edat que han compartit des de petits Experiències, amics i treball. Una recerca de diferents emocions que ELLS intentin retenir en cada ampolla. Un vaig veure, Un moment: "L'inconscient", "Sagesse" i "L'ANTAGONIQUE".

Varietats: 60% Garnatxa vella / 40% Carinyena jove (tot de la vila de Porrera)

Vinificació: és verema a mà en caixes de 12 kg. Abans d'entrar al celler, el Raïm passa per una taula de selecció. Les dues varietats es derrapen, i es fiquen, per separat, la garnatxa en una tina d’acer inoxidable i la carinyena en una tina de ciment, on comencen la fermentació. Un cop premsades, es cupegin i es transvasen a una tina de ciment de 2000L. deixarem reposar el cupatge durant 6 mesos en la tina de ciment i després l’embotellarem, aquesta anyada de Sagesse va suposar un canvi, sobretot en la filosofia i metodologia d’envelliment i criança. Un cop embotellat, el Deixem "descansar" al celler durant 3 anys abans de treure’l al mercat.

Embotellada: abril 2019

Per què Sagesse? "Savoir douter hi ha la moitié de la sagesse" són els primeres línies de l'etiqueta ( "saber dubtar és la meitat de la saviesa"). Per a moments compartits amb persones que ENS fan millors.