Venus de la Figuera 2018 Venda

Venus de la Figuera 2018

El poble de la Figuera és un poble on només s’hi troben garnatxes negres en finques que van des dels 380 m als 600 m d’alçada. La nostra és una de les més altes i aconseguim una garnatxa molt fina, de menys estructura però amb una acidesa molt pronunciada. És un projecte únic i màgic.  Seguint en la recerca de la feminitat i la terra.

Més detalles

Només online
VEVF18
Nou producte

45,45 €

Impostos inclosos
1.8 kg
Enviament: 1 a 3 setmanes
In Stock

- +

 
Més informació

El poble de la Figuera és un poble on només s’hi troben garnatxes negres en finques que van des dels 380 m als 600m d’alçada. La majoria de les finques són de la Cooperativa de la Figuera que ara mateix està formada per 3 viticultors. Venus la Universal col·labora amb ells per ajudar-los amb el projecte cooperatiu i, a canvi, arrendem una de les seves finques de més alçada. Venus de la Figuera és un projecte únic i màgic.  Seguim en la recerca de la feminitat i la terra.

La finca del Guixà, és una finca de sòl argilo calcari blanc a 600 metres d’alçada. L’alçada i el sòl produeixen una garnatxa molt fina, de menys estructura però amb tensió molt pronunciada. La finca està coronada per una bassa de la comunitat de regants enorme. Gràcies a la Lily Brick, la seva paret de ciment s’ha convertit en un quadre de rural art de bellesa infinita. Una Venus d’ulls penetrants, que convida a la reflexió, a la pausa, al diàleg amb la natura i amb el vi. Una Venus que després tindrem també a l’ampolla de vi en forma d’etiqueta.